sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Nukketalon tyttö ja poika

Nukketalon lapset ovat tehty samalla periaatteella kun vanhemmatkin. Ainoa ero on, että lapsille tein kengät valmiiksi jalkoihin Fimo massasta. Niitä ei siis saa pois jalasta ollenkaan. Vanhemmille siispä joutuu vielä joskus ehkäpä tekeään kengät. Poika on n.7cm pitkä eli oikeana poikana noin. 126cm. Hänen nimensä on Aatos ja hän on n.6-7vuotias. Vielä ei päästy Poitsun kanssa yhteisymmärrykseen onko poika jo koulussa vai vasta esikoilussa. Hiukset pääosin maalattu. Hieman lisäsin hiuslisäkkeen karvoja päähän. Pojan vaatteet olivat erittäin rasittavaa puuhaa. Yhtä hankalaa kun isän vaatteet, mutta tuplasti pienemmässä koossa eli huh! Lopulta myös pojan vaatteet vaan ommeltu päältä päin. Olkoon nämäkin remontti vaatteet. Paita on neulottu. Saahan ne onneksi riisuttua tarvittaessa. Tyttö on n.5,5cm eli oikeana tyttönä olisi n.1m. Hänen nimensä on Emilia ja hän on n.3-vuotias. Letit tehty samasta hiuslisäkkeestä, kun kaikille muillekkin nukeille.(paitsi vauvalle vaan maalasin.) Lettien teko oli aika näpertelyä!  Tytön mekko oli nopeahko tehdä. Mikään hienohan siitä ei tullut, mutta kelpaa. Nämäkin saa tarvittaessa riisuttua.
pojan pään muotoilua.
pojan osat liimattuna.

tytön pään muovailua.
tytön osat liimattuna.


pojan ja tytön kengät ja kasvot maalattuna.

Aatos poika valmiina.

Emilia tyttö valmiina.4 kommenttia:

 1. Ohhoh! Sä olet jaksanut näperrellä! Musta ei olisi tohon. Hieno juttu! :)

  VastaaPoista
 2. suloisia :) en ois minäkään pystyny noin pientä näpertää :D

  VastaaPoista
 3. sade, Välillä innostuu näpertelemään.=) Olihan se tosiaan aika näperrystä tehdä noin pieniä ihmisiä. Eiväthän ne mitään super hienoja ole, mutta ihan kivoja kuitenkin. Kelpaa niillä leikkiä. :)

  VastaaPoista
 4. Carovarium, kiitos! Olihan siinä hommaa. Varsinkin noin pienet riisuttavat vaatteet ovat minulle erittäin haastava homma.Saa nähdä saako nuket koskaan hienompia vaatteita, hih!

  VastaaPoista