keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Kaikkea kivaa!

Pitkästä aikaa mulla on ihanat mustat housuni jalassa. Kiva kun ei kiristä ollenkaan. Ihanan pinkin paidan olen saanut tuttavaltani. Beige neule on vanha kirpparilöytö. Kiva kun kaapin perukoilta löytyy "uusia" vaatteita. Vanhat liian isot oon kerännyt varastoon ja osan antanut eteenpäin.

Uusia pitkiä kynsiä odotellessani lakkailin omia lyhyitä kynsiäni. Laitoin hilelakkaa ja muutaman tähden.  Nyt on vissiin "kevättä" rinnassa tai jotain, kun kokoajan tekee mieli laittaa itselleen jotain uutta ja kaunista.

Nyt on niin  ihania talvi ilmojakin ollut. Ulkona on kivaa! Ollaan rakennettu "lumilinna" ja siellä on tietenkin keittiö, takkoja, makuuhuone ja vaikka mitä. Seinät ei ole kovinkaan korkeat, kun kunnon suojalunta ei ole ollut. Kolalla vaan kasattu isokasa lunta.sammakkokin pääsi pulkkaan.

Lumilinnan keittiö.

lumilinnan takka, telkkari ja kaukosäädin.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun on ihanaa! Ja yksi syy voi olla sekin (ainakin mulla aikoinaan oli) että kyllä aina kun vauva-aika ja lapsi kasvoi niin ettei ollutkaan koko ajan sylissä/hiejattavana niin olikin taas kivasti laittaa itseään ja miettiä mitä seuraavaksi i t s e l l e e n :) <3

    VastaaPoista
  2. sade, olet varmasti oikeassa. Nyt on se "vauva aíka" jäämässä taakse päin. Alkaa arki helpottaa (vaika yöt vielä haastavia) ja vauvan aiheuttama vaaalean sininen puuteri pöly kadota minustakin. Nyt on aika olla äitiyden lisäksi myös nainen! ;)

    VastaaPoista