torstai 27. marraskuuta 2014

Suloinen kupponen

Ollaan yritetty käydä poikien kanssa pihalla, vaikka sää ei minusta sovi oikein ulkoiluun. Märkää ja kuraa on joka paikassa ja pojat myöskin sen mukaisesti likaisia ihan joka kerta. Pyykkikone pauhaa urakalla! Kävelyistä minäkin tykkään ja jos etsitään käpyjä ja muita luonnon kauniita asioita kotiimme. Käytiin yks päivä keräämässä kaikkea kivaa ja väkersin niistä kivan asetelman. Osa kävyistä on vielä kuivumassa. Joku päivä askarrellaan niistä lasten kanssa jotain kivaa.

Kirpputoreilla tekisi mieli käydä useammin. Sieltä kun aina löytää kaikkea kivaa ja halvalla. Lapsukaiset vaan eivät oikein viidy niissä ja siksi tulee käytyä niin harvoin. Viimeksi kun kävin löysin mm. suloisen posliinimukin. Tietenkin vaaleanpunaisilla kukilla. Maksoi vain 0,20e

Tänään  kun oltiin pihalla leikkimässä ja käveltiin lähi tielle potkulautailemaan, niin meidän kissa vanhuskin taapersi mukaan. Lapset olivat innoissaan kun kissakin oli mukana. Yleensähän kissa vaan nukkuu meidän saunassa ja välillä käy vähän syömässä. 
2 kommenttia:

  1. Ihanaa arkea. Ulkona on kyllä niin pimeetä ja harmaata. Ihana kuppi! Kirppikset on ihania! Liian harvoin tulee käytyä.

    VastaaPoista