tiistai 3. kesäkuuta 2014

omassa pihassa ja kahvilassa

Kun aurinko paistaa ja on lämmintä nautitaan ihan vaan omassa pihassa leikkien ja puutarha hommia tehden. Siitä tykkään!!! Pikku lampi vadista vihdoinkin pihalle tehty. Vielä kun kasvit lähtisivät rehottamaan sen ympärillä. Meidän piha on kamalan aurinkoinen, eikä mikään meinaa kasvaa ellei kastele koko ajan. Aina ei tietty tule kasteltua. Omasta mielestä hoidan kasveja kuitenkin aika hyvin, mutta ei siltikkään oikein mikään rehota. Syreenitkin vasta tänä vuonna alkaneet kasvaa ja kukkia "kunnolla". Onkohan siitä jo 5-6 vuotta kun ne istutin??

Ihana huomata kun pojat jo keskenään tiettyjä leikkejä leikkivät. Toki minäkin välillä mukaan menen. Alhaalla olevan kuvan hiekkalinna on minun tekemä. Poitsu teki itse samanlaisen. Heti kun ilma viilenee tai sataa, se jotenkin masentaa. Jotenkaan en osaa nyt nauttia ollenkaan viileistä sateisista päivistä.

Ihana soitto tuli eräänä päivänä. Ystäväni pyysi kahville. Nähtiin samalla hänen pikkuinen suloinen vauvansa. Melkein vauva kuume iski. ;) hih! Meidänkin pojat malttoivat kahvilassa olla ihan kiltisti ja saatiin jutella kaverin kanssa miltein kaksi tuntia. Annettiin pikkuinen lelu vauvalle lahjaksi.


2 kommenttia: