torstai 23. toukokuuta 2013

6kk

Pieni Naperomme 6kk täyttää ja suloiseltä hymy pojalta näyttää.

Painoa on tullut kiitettävästi käyrällä mennään muistaakseni jossain +7 paikkeilla eli paino on nyt pojalla 8150g, Pituus hieman hidastelee ja käyrällä meneekin jossain -1 käyrän tuntumassa. Pituutta pikku miehellä on 66,7cm. Pipo 45,2cm

Neuvolakorttiin kirjoitettua
"Iloinen poika.
Kasvaa hyvin. 4-5 ateriaa/vrk, rintamaitoa ja korviketta.
Selkä jo suorana, hyppii mielellään. Juttelee, nauraa ääneen.
kuulo +/+
Näkö ok
D-vit käytössä."

Käytiin ihan oikeana puol vuotis päivänä valokuvauksessa. Kaikki sujui hyvin. Napero hieman ujosteli. Hienosti kuitenkin hymyili. Toivottavasti tallentui kameraankin. Jopa mukana ollut isoveli käyttäytyi mallikkaasti, vaikka muutaman kerran marisikin, että on tylsää. Yhteiskuvaa en tälläkertaa pojista ottanut. Sen aika on vasta kun Napero täyttää 1-vuotta.

Pidettiin "mummeille ja kummeille"pikkuiset kakkukaffeet. Innostuin leipomaan täytekakun keveriksi oman maan raparpereista juustokakunkin. Lisäksi tarjolla kaupan pakastealtaan coctailpiirakoita. Aikoinaan tuli Poitsullekkin pidettyä puol vuotis juhlat, niin pitihän Naperoakin vähän juhlistaa. Ihanaa kun kaikki kummit pääsivät paikalle ja mummit ja vaarit ja ukitkin. Lisäksi kutsuttiin miehen sisko perheineen. Ovat niin läheisiä meille ja Poitsun kummeja. Ihanin lahja oli kun tulivat kaikki katsomaan Naperoa. Menivät sitten vielä ostelemaan kaikkea ihanaa. Ihania lahjoja siis meidän vauva ja isovelikin sai.
5 munaa. Saman verran sokerii, jauhoja +2tl leivinjauhetta

Vatkataan sokeri+munat lisätään varovasti jauhot ja uniin n.40min.

täyte:vaniljarahkaa, kermaa, persikka-banaania ja vadelmia.

raparperijuustokakku.

Sylikummilta.

kummitädiltä.

mummolta ja ukilta

mummilta ja vaarilta

serkuilta.
1 kommentti: