keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Outoa!

Mies lähti Italiaan ja me muut napattiin anoppi mukaan  ja lähdettiin viettämään kahden lapsokaisen synttäreitä. Ostettiin yhteislahjoiksi mm. hiekka/ulkoleluja, pehmolelu, lahjakortti ja twister. Kortit oli jokaiselta omat, muttei tullut kuvattua niistä mitään. On ollut nyt paljon väsymystä, etten millään jaksanut askarrella. Eli ihan valmiit, mutta ihanat tuli ostettua. Kivat juhlat olikin. Maukkaita herkkuja ja ongintaa lapsille.

On ollut todella outoa, kun mies lähti viikoksi työmatkalle.Tai paremminkin työpaikan koulutus matkalle. Eipä olla juurikaan erossa olleet. Ihan muutaman kerran jotain parin yön risteily juttuja ja lapsien saannit sairaalassa, mutta silloinkin nähtiin joka päivä. Oudointa oli, etten heti ekana yönä saanut unta. Siis MINÄ joka nukahdan jo kun hetkeksi pistän maaten. Toinen ilta oli jo helpompi tai sitten olin vaan jo niin väsynyt, ettei millään silmät pysyneet auki. Napero tekee hampaita ja voinette kuvitella sitä kiukuttelua. Sylissä on onneksi hyvä olla! Kova ikävä alkaa jo olemaan Poitsullakin isiä. Niin minullakin! Lasketaan jo aamuja.

 Luontoa ollaan tutkittu  Poitsun kanssa. Kerätty hyöteisiä synttärilahjaksi saatuun keräily astiaan ja katsottu luontokirjasta mikäs ötökkä on ja mitä se syö jne. Yksi päivä ollaan vietetty mummin ja vaarin luona. Kävelyllä nähtiin sinivuokkoja, sepelkyyhkyjen riiausta tai riitelyä. Poitsu löysi ihanan kävyn.

korsihämähäkki luulisin.

Lehtosiira.

Mummilassa kävelyllä. Naperoa nukuttamassa.

Kevät takki jo yllä.

Napero vaunuissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti