keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

kesäilyä!

Poitsu meni ekaa kertaa kesäkerhoon. Todella reippaasti jäikin sinne. Vähän liiankin reippaasti. Äiti jäi vähän reppanana ihmettelemään, että sinne poika meni. Onneksi satuin näkemään sattumalta työkaverini, jotka pyysivät minua käymään. Mentiin sitten Naperon kanssa sinne kaffeelle. Hieman hermostuneena vilkuilin puhelintani. Soittoa kerhosta ei kuitenkaan kuulunut. Poika viihtyi kerhossa kolme tuntia. Kerhossa oli ollut kuuleman mukavaa, mutta loppu päivästä pojasta kehkeytyi pikku riiviö. Lopulta paljastui, että oli ollut kova ikävä äitiä. Kyhnöttikin äidin lähistöllä loppu illan.

Pikku napero 6kk ja rapiat on myöskin  päässyt jo hiekkalaatikolle. Kaivettiin Poitsun kanssa kuoppa, ettei vauveli kellahda ihan heti kumoon. Lopulta Naperon jalat oli ihan hautautunut, kun kaivo ja lappasi innoissaan hiekkaa. Tuttikin putosi pari kertaa ja hiekkaa päätyi vähän suuhunkin.

Aurinkoiset päivät olivat niin ihania. Tein kukkaseppeleitäkin. Sateesta kyllä  lapsetkin nauttii. Poitsulla kova kiire laittaa ämpäreitä rännin alle, että saa vettä. Pääsee tekemään kuramössöjä. Mikäs sen mukavempaa. Kissakin vuosia täytti. Meitin 11-vuotias kisu misu.

kukkaseppele.

sataa, sataa ropisee...

onko mitään mukavampaa kun hiekkalaatikko...

onnea 11-vuotiaalle!

1 kommentti:

  1. Poika oli kyllä niin iloisena ja touhukkaana kerhossa kun omani hain pois <3 Meillä kanssa 4v kiukkuaa kotona kerhopäivien jälkeen. Purkaantuu se jännitys/ero aina sillä tavalla. <3 Mutta tekee hänelle niin hyvää nähdä ja leikkiä muiden kanssa. <3

    VastaaPoista