keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Ei pöllömpi päivä!

Ihana, ihana päivä leikkipuistossa kivassa seurassa. Hieman kyllä pelotti tuon Naperon kanssa mennä, mutta kaikki meni loistavasti. Olen ehkäpä vähän turhankin arka lähtemään kahden lapsosen kanssa. Pikku Veikka on aika vaativa. Lisä "haastetta" tuo imettäminen. Kaikki huoli oli kuitenkin ihan turhaa. Poika nukahti melkein keinuun ja lopulta oikein nätisti nukahti rattaisiin. Ilman syöttämisiä tai muita kikkailuja. Nukkuikin oikein hyvin. Miltein kaksi tuntia!! Tissi raivaria ei saanut ollenkaan. Eli pullomaidolla mentiin koko 3h reissu. JESS! Poitsukin oli tosi reipas ja ihana. Kertaakaan en joutunut komentamaan. Leikit sujui hienosti. Sain ystävältä aivan ihastuttavan pöllökorun. Se meni heti kaulaan. Minäkin annoin hänelle itsetekemän pöllökortin ja synttärilahjan. Samalla myös hänen pojalleen pieni muistaminen synttäreiden kunniaksi.


mun keksimä runotus. :)

Minun piirtämä kuva.

2 kommenttia:

  1. Ei pöllöpi päivä ollenkaan! Pikkuveikalla sujui puistoilu hienosti ja niin meiltä kaikilta <3 Kiitos ihanasta päivästä ja mahtavasta lahjasta <3

    VastaaPoista
  2. kivalta päivältä kuulostaa <3 onpas kaunis pöllökoru :D ystävän seura on parasta <3 juu, kahden poikasen kanssa liikkuminen ei houkuttele.. tähän asti on onneksi kuitenkin sujunut hyvin, aika paljon liikutaan, lähtö yleensä vauvelin uniaikaan ja paluu kun herää ;) paitsi pakon edessä muutenkin.

    VastaaPoista