tiistai 28. lokakuuta 2014

Nimipäivä

Meidän Poitsulla oli nimipäivät. Halusin hemmotella poikaa hieman. Viisi vuotiaana ei ole helppoa. Päivällä pitää olla jo iso poika, mutta illalla ei enää jaksa. Äidin huomiota on saatava. Ei ole helppoa ainakaan jos on yli kolme vuotta pienempi pikku veli, joka vie auttamatta enemmän äidin huomiota. Monesti poika tuleekin yöllä äidin ja isän väliin nukkumaan. Pojan tyhjän sängyn valtaakin meidän kissa.

Leivottiin oikeana nimipäivänä nimipäiväkakku. Vadelmahilloa, kermavaahtoa välissä. Päällä kerman lisäksi vadelmia ja karkkia. Poika halusi välttämättä kynttilät kakkuun, koska tykkää puhaltaa ne. Löysinkin pari kynttilää ja poika puhalsi ne innoissaan. Illalla kun isi tuli kotiin, niin jätettiin Napero isän rakastavaa hoivaan ja lähdettiin viettämään äiti/poika päivää Hoploppiin. Kivaa oli!!

Edellisenä iltana oltiin käyty koko perheen voimin kaupoilla. Poitsu on toivonut jo kesästä asti potkulautaa. En vaan raaskinut ostaa 50e potkulautaa ilman mitään erikoista syytä. Nyt kun olen vaan kotona lasten kanssa, niin rahaa ei ole juurikaan kun ruokaan. Lupasin kuitenkin sen nimipäivälahjaksi. Kaupassa ei vaan enää tietenkään ollut kun pari "ei niin kivaa" potkulautaa. Eikä ainakaan sitä mieleistä kesällä nähtyä enää ollut hyllyssä. Paitsi lopulta löydettiin vähän vahingossa näytekappale juurikin siitä pojan toivomasta potkulaudasta. Kyllä poika oli onnellinen. Potkulauta oli vähän rähjäinen, mutta niin mieleinen! Etsin myyjän ja hän myikin meille sen ja vielä edulliseen hintaan! Kaikkein ihaninta oli tietenkin se onni joka näkyi pojassa. Käytiin silloin samalla reissulla myös kahvilassa herkuttelemassa nimipäivän kunniaksi. Kiva reissu pitkästä aikaa!!


2 kommenttia:

  1. Onnea onnea onnea ihanalle pojalle nimipäivän kunniaksi näin myöhästyneesti <3 onpa todella ihana juttu kun sai mieleisensä potkulaudan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! oli kyllä ihan mahtava, että löytyi se mieleisin potkulauta!!

      Poista