torstai 17. syyskuuta 2015

Ihmeellinen Elokuu

Elokuussa tapahtui vaikka mitä kaikkea kivaa, uutta ja jännääkin. Elokuussa alkoi ensinnäkin KESÄ! Ihana, ihana lämmin kesä! Saatiin nauttia auringosta. Elokuussa juhlittiin poikien serkkujen yhteissynttäreitä. Ihania herkkuja oli taas tarjolla. Kiitos ihanista juhlista!

Napero oppi ajamaan polkupyörällä. Hienoa! Niin mahtava tunne nähdä pikkuisen oppivan jotain uutta. Nurmikolla ei vielä oikein jaksa, mutta tiellä menee jo kuin vanha tekijä. Tosin aina ei muista katsoa minne ajaa. ;) Ja  mikä varsinkin tälle äidille vielä ihan super mahtavaa niin Napero oppi myöskin päivä kuivaksi ihan elokuun loppussa. Pari hassua vahinkoa on sattunut nyt  4viikon sisällä. Viimeiset 2 viikkoa ei ole vahinkoja sattunut ollenkaan. Yö vaippakin on ollut jo pidempään kuivana. Vielä varmuudeksi olen sitä kuitenkin pitänyt.

Vihdoinkin pihallakin sai nauttia kahvia, ilman villasukkia ja paitaa. Käytiin poikien kanssa uimarannalla. Löydettiin omasta kotipihasta Vaskitsakin. Esikoinen halusi pitää sitä vähän aikaa ja päästettiin se sitten takaisin luontoon. Miehelläni oli syntymäpäivä. Tein piirakkaa ja annoin pikkuisen paketin. Vietettiin esikoisen kanssa äiti/poika päivää. Mentiin mm. Luonnontieteelliseen museoon. Hieno paikka! Käytiin kahvilassa ja syömässä. Saatiin myös ihana tilaisuus tutustua mukavaa äitiin lapsineen.Elokuussa oli myös minulla juoksukilpailu. Siitä lisää seuraavassa postauksessa. Elokuussa suurin muutos meidän arkeen  oli Poitsun esikoulun alkaminen. Joka arki aamu kävellään taksi pysäkille aamu kahdeksaksi. Ja mennään bussipysäkille poikaa vastaan vähän jälkeen yhden. Siitä se koulutaival alkoi.


2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun se kesä ja lämpö tuli. <3 Onnittelut pikkuiselle uusista taidoista!!! Ja onnea esikoiselle koulutielle!

    VastaaPoista