perjantai 10. helmikuuta 2017

Naperon neuvola ja neuvola lääkäri

Naperon 4v neuvola ja neuvolalääkäri olivat eripäivinä, mutta kun aika on jälleen vierähtänyt liian nopeasti, niin pääsen kertomaan niistä yhtäaikaa. Neuvola oli jo viime vuoden puollella, mutta lääkäriaika venyi vähän pitkälle 30.1.2017.

Neuvolakorttiin hoitajan kirjoittamaa:

Kuulo 20-25dD
Kaukonäkö 0,8/0,8 yht.0,8
Lähinäkö 0,8/0,8 yht. 0,8

Reipas poika. Kasvaa hyvin. Ei allergioita. Valikoi ruokia. Maito+
Keskittyy tehtäviin hyvin. Liikkuminen ikätasoista. Kynä nyrkkiotteessa. Hahmottaa hyvin. Puhe ¤ (merkki oli oikeasti ympyrä, josta vedetty viiva läpi,mutten löytänyt näppäimistöltä mitään sen kaltaistakaan...)
Neuvolassa sujui hyvin. Poika jäi ihan reippaasti tekemään tehtäviä hoitajan kanssa. Äiti joutui odotus aulaan. Jouduin täyttämään lippu lappuja pojasta ja hänen taidoistaa  ja aikuisten alkoholin käytöstä.

Neuvolakorttiin lääkärin kirjoittamaa: Siitä en saa juurikaan selvää, joten en ala sitä tähän naputtelemaankaan. ☺ Lääkäri meni kuitenkin hyvin. Lääkäri oli mukava ja kaikki sujui hyvin. (Paremmin kuin aikoinaan Poitsulla.) Kunnia tästä kuuluu kyllä hyvälle lääkärille. Harmillista kylläkin kun korvat eivät olleen vielä parantuneet kokonaan ja niitä pitää käydä parin viikon päästä näyttämässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti