lauantai 31. maaliskuuta 2018

Pitkästä aikaa...

Enpäs olekkaan ehtinyt pitkään aikaan tänne blogin puolelle. Äsken julkaisin joulusta tekstin, jonka olin kirjoittanut jo aikoja sitten, mutta jostain syystä jäänyt vaan luonnokseksi, enkä ollut julkaissut sitä. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan.  :)

Tämä vuosi onkin ollut kovin kiireistä. Töitä ja koulua, eikä paljon muuta ehdikkään. Nyt on onneksi pääsiäsloma ja koulusta ja töistä 4 päivää lomaa! Luksusta! En varmaan tee mitään ihmeellistä. Nautin kun saa vaan olla.

Talvilomakin oli viikolla 8 ja töistä ylimääräinen loma vko 9. Silloin tuli tehtyä kotitehtäviä ja levättyä paljon. Käytiin kyllä lasten kanssa Sealifessa. Poitsu pääsi laivalle mummon ja serkkujen kanssa. Naperon kanssa käytiin sitten Tropicariossa.

Maaliskuun alussa oli taas perinteinen Talman tapahtuma ja mentiin sinne kokoperhe. Isommat pojat meni suksilla. Minä ja Napero mentiin pulkkamäkeen. Tietysti oli tarjolla taas makkaraa, karkkia yms.


Nyt odotellaan kevättä! Lunta on maassa vielä paljon. Siksi pääsiäismunien etsintäkin oli tänä vuonna sisällä. Nopeasti pojat löysiväkin kaikki 20 suklaamunaa.

Olen käynyt jo hölkkä lenkilläkin, (3kk tauko tuli taas talvella) vaikka tiet ovatkin vielä surkeassa kunnossa. Tiellä on vielä paljon vettä, jäätä ja lunta.

Hyvää pääsiäistä ja kevään odottelua!Tropicario kuvin:


Talmassa:

Virpomisoksia:


Lenkillä pitkästä aikaa ja uudet kengät: Nämä oli Pääsiäispupu piilottanut. Kaikki 20 löytyi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti