tiistai 24. marraskuuta 2020

8-vuotta

 Meidän keskimmäinen täytti 8-vuotta. Vähän isommat (pienet) juhlat pidettiin viikko ennen varsinaisia synttäreitä. Olimme kutsuneet vain meidän aikuisten vanhemmat ja sisarukset perheineen. Oikeana syntymäpäivänä kutsuimme sitten pojan kummitädin perheineen ja kahviteltiin vielä pienesti. 

 Napero ei halunut tänä vuonna mitään "teemaa" syntymäpäivilleen. Täytekakustakaan ei itse välitä, mutta halusi silti pensasmustikka-kakun. Sisällä oli mansikkaa ja vadelmaa. Sai lahjaksi ainakin Roblox hahmoja, karkkia, googleplay kortteja, sukkia, pelin, dino-robotin...kiitos! ♥ Tänä vuonna kutsuimme illalla vielä pari ystävää. Tein  "Uskallatko" seinän, jossa käsi piti työntää seinässä olevaan taskuun. Taskussa oli kaikkea kylmää/tahmeaa/kovaa/pehmeää ja lopulta löytyi pussi, jossa pikku herkkuja.


Poika on jo niin iso, että ehkäpä jatkossa kutsun häntä "Keskimmäinen". ♥Kahvittelua oikeana synttäripäivänä. Tarjolla oli kaupan valmis Oreo-kakku, tuulihattuja, kinkku-pekoni piirakkaa, keksejä ja karkkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti