perjantai 22. helmikuuta 2013

3kk ja kipeenä

Pikku napero 3kk täyttää ja kovin suloiselta näyttää. Hieman murheellisissa merkeissä kuitenkin. Eilen aamulla soitan päivystykseen ja kysyn pitääkö mennä näytille, kun vauvalla yöllä ja aamulla 39 kuumetta. Joudun viemään Naperon päivystykseen. Koska kuumetta on 39 astetta. Annan kuumelääkettä ja pakkaan kamat kasaan. Lapset autoon ja kohti sairaalaa. Onneksi siellä ei ole ruuhkaa ja päästää miltein heti. Lääkäri tutkii kurkun, korvat ja kuuntelee keuhkot. Kurkku hieman punottaa, mutta muuten ok. Nyt sitten ollaan vaan oltu kotona. Kuumelääkettä ja tissittelyä useasti päivässä.

Poitsukin on kipeenä. Päivällä Poitsu on ollut kunnossa, mutta illaksi nostaa kuumeen.Lisäksi pientä nuhaa ja yskää. Tänä aamuna oli Poitsullakin hieman lämpöä. Onneksi tänä aamuna Naperolla ei sentään enää ole kuumetta. Toivottavasti ei enää nousekkaan. Yskästä ja nuhasta kun vielä selvitään niin hyvä on.

On ollut todella tressaavaa katsella pienen vauvan kuumeilua. Poitsu ei tämän ikäisenä ollut vielä koskaan ollut kipeenä. Joten ei ole edes kokemusta pienen vauvan hoitamisesta kipeenä. Kokoajan pelotti, että tulee jotain vakavaa. Onneksi nukkui huonosti ja oli tissillä kokoajan. Ei tarvinnut pelätä ainakaan nestehukkaa.Toivottavasti Poitsunkin kuumeilu tuosta loppuu ja päästään taas normaaliin rytmiin ja ulkoilemaan. Ainakin vielä tänään siis kotipäivää vietetään piirettyjä katsellaan. Eilen sämpylöitä leivottiin.

Neuvolan jouduin perumaan, koska ollaan kipeenä. Vielä en siis tiedä Naperon 3kk mittoja. Ensiviikon maananataina uusi yritys.


Sairaspeti olkkarin lattialle laitettiin.
Sinne veljekset viltin alle laitettiin.


Poitsun sämpylän leipomista.

3 kommenttia:

  1. no huh. Kurjaa kun noin sairastelette. Pikaista paranemista <3

    VastaaPoista
  2. kurjaa kun noin pieni sairastaa <3 vaikka nyt on kyllä kaikkea liikkeellä, toivoo nimimerkki enemmän ja vähemmän marraskuusta asti sairastanut.. on kyllä yksi herkistävä tekijä ;) pikaista paranemista ja mukavaa kevään odottelua, koska kevät on kohta täällä :D

    VastaaPoista
  3. kiitos teille sade ja pumpsi! Vielä yskää ja nuhaa on. Onneksi muuten jo kunnossa pojat on. Nyt on varmaan minun vuoro, kun vähän lämpöjä nostaa ja olo ei ole paras mahdollinen. (saattaa johtua valvomisestakin?!)

    VastaaPoista