perjantai 10. tammikuuta 2014

Joulu meni ja Uusi vuosi tuli.

Joulu sujui ihan mukavasti ja rennosti. Ollaan oltu vissiinkin tosi kilttejä, kun pukki toi paljon ihania lahjoja. Aattona oman kuusen alle oli ilmestynyt yksi lahja jokaiselle. Mentiin aamupäivästä minun vanhemmille puurolle ja sieltä suoraan anoppilaan, jonne tuli joulupukki. Kyllä lapsia ja aikuisiakin jännitti. Poitsu sai mm. Nikon, robottikoiran, villasukat, kirjan, piirretyn,vaatteita, roska-auton. Napero sai mm. vaatteita, itse tehdyn slipoverin ja villasukat, nokkamukin, auton. Minä sain mm.kaulakorun, tuubihuivin, korvakorut. Mieheni sai taskulampun, lethermanin yms. Joulupäivä vietettiin minun vanhemmilla. Sinnekkin kuusen alle oli pukki tuonut jokaiselle lahjoja. Poitsu sai vaatteita, nosturin, helikopterin yms. Minä sain tyynyjä ja ihanan lasikipon kera karkkia. Napero sai mm. unilelun ja junan.
meidän kuusi

ihana tuubihuivi


 Tällä kertaa Uusi vuosi vaihtui pienempää poikaa hyssytellessä. Napero on siis tosi huono nukkumaan, huoh! Tuntuu ettei jää mulla energiaa yhtään mihinkään. Ei ainakaan blogin pitämiseen. Tänään kuitenkin vähän pirteämpi olo. Poitsu nukkui viime yön suhteellisen hyvin. Otin kainalooni nukkumaan, niin ei herättynyt kuin kerran. Uusi vuosi meni minun vanhemmilla. Vein isälleni pienen lahjan. Hänellä kun synttärit. Lähetettiin muutama raketti ja mentiin kotiin lähettämään loput. Kymmenen aikaan lähetettiin lasten kanssa omassa pihassa lisää raketteja. Tarkoitus oli mennä kahdeltatoista lähettämään loputkin Poitsun ja mieheni kanssa, mutta Poitsu nukahti yhdentoista aikaan ja Päätin nukuttaa sitten Naperonkin. Tietenkin Napero heräsi heti kahdeltatoista eli minun uuden vuoden vaihtuminen meni pimeässä lastenhuoneessa. Pääsin kymmentä yli  kurkkimaan raketteja. Napero tosin sylissäni. Lopulta menin puol yksi nukkumaan Napero kainalossa.Ihanaa vuotta 2014 kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että oli yö mennyt paremmin, vaikkakin sitten pieni kainalossa. Tarvitset kuitenkin päiviin energiaa ja voimaa jotta jaksat kahden pienen kanssa. Uni on niin tärkeää <3 Toivon että saisit nukuttua paremmin tänä vuonna :) <3
    ja toivottavasti nähdään taas pian. On jo teitä kova ikävä <3

    VastaaPoista
  2. sade, kiitos! Toivottavasti tänä vuonna saisin nukkua vähän paremmin. Jospa joskus sitten vielä saisin ihan 8h yhteen menoonkin nukkua...tekisi hyvää minulle! (minä kun ennen lapsia nukuin joskus jopa huimat 10-12 tuntiakin) Nähdään pian!

    VastaaPoista