torstai 23. tammikuuta 2014

Taas terveellistä...


Taas kerran olen aloittanut terveellisemmät elämäntavat tai ainakin yritän. Joulun aika meni aika hurjassa herkuttelussa ja uusi vuosikin oli sitä samaa. Sen näki sitten ikävästi puntarilla ja vyötäröllä. Nyt sitten ihana ja odotettu etelän reissu mielessä yritän popsia kasviksia, kittaa kannu tolkulla vettä ja potea hurjia sokeri vieroituksia. Kaikki tämä alkoi 4 tammikuuta. Kiloja saisi karista -5kg ja senttejä lähteä mahasta ja reisistä noin 3-4cm

Ensin aloitin liikuntaa lisäämällä. Joka viikko pitää tulla mittariin ainakin 9km. Yleensä ne menee vaunuillen. Välillä yritän vähän hölkkäilläkkin kera vaunujen. Joka päivä pitää tehdä 60kpl vatsarutistuksia. Yhden vapaa valintaisen vapaapäivän vatsalihaksista saa pitää jos siltä tuntuu.

Reilu viikko sitten aloitin 3viikkoa kestävän makea lakon ja sen aikana olisi muutenkin syötävä mahdollisimman terveellisesti ja kevyesti. Eli paljon salaatteja, kanaa, kalaa, kasviksia, raejuustoa, rahkaa, kaurapuuroa, leipää ( Ei saa laittaa rasvaa, vain salaattia, tomaatti, kurkkua ja kevyt kalkkunaa) ja  hedelmiä saa syödä jonkin verran. Välillä korvaan aterian semmoisilla aamupalakekseillä. Tällä ruokavaliolla saan noin 1200-1500kcal/päivässä. Eli tavotteeseen pitäisi päästä...toivon.

Lähtö paino tammikuun 4pv 55kg
paino tammikuun 10pv 54,1kg
paino tammikuun 17pv 53,5kg


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti