keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ihastuttava kalenteri

Sain vasta tammikuun lopussa itselleni hankittua kalenterin. Mä en oikein osaa elää ilman kalenteria. Tai en ainakaan halua osata. Vaikka puhelimessa onkin kalenteri, niin mä kuulun niihin, jotka tykkää asioista paperilla. Tää on kyllä ihana! Paljon tilaa kirjoittaa. Ainoa miinus on, ettei ole nimipäiviä.

Laitoin pitkästä aikaa ruutu kuosisen villakangastakkini päälle. Se on mulle vähän iso. Hihat liian pitkät ja muutenkin vähän väljä. No mahtuupa villatakkia tarvittaessa. Takissa kivan erikoista on se, että vyölenkki ei olekkaan vyötäröllä vaan lantiolla. Kauluskin on takissa hieman erikoisempi.

Tykkään tällä hetkellä helpoista koruista. Yksi monista lemppareista on  kaverin virkkaama ruskea käsikoru. Hauska idea!


2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä ihana kalenteri. Mulla oli viime vuonna toi niinkun päiväkirjana. Muta sen kirjoittaminen kyllä jäi... :( Pitäisi taas alkaa laittaa asioita ylös.. <3
    Ihana käsikoru!

    VastaaPoista
  2. Sade, kiitos koru kehuista! Mä kirjoitan aika paljon kaikkea kalenteriin. En nyt ihan päiväkirjamaisesti kuitenkaan. Lähinnä menoja.Mutta paljon myös päivän puuhia muutamilla sanoilla.

    VastaaPoista