perjantai 8. elokuuta 2014

löytöjä ja hankintoja

Olen käynyt kirpparilla aika tiheeseen tahtiin. Aina sieltä ei löydy mitään, mutta välillä onnistaa. Tässä parin kirppari käynnin saalista. Ihana iso pantterilaukku oli 4e, farkkumekko oli muistaakseni 4e. Poitsulle Legon vihreä paita 2e ja vihreät housut 1e. Lasikippoja kansineen 0,50e/kpl. Puinen juna 1e. Poitsu ei tykkää oikein kirppareista ja nyt kun hän oli mummon ja ukin kanssa mökkeilemässä hyödynsin tilanteen ja lähdin Naperon kanssa kirppari kierrokselle. 

Foreverin vaniljan makuinen proteiini juoma saapui luokseni vihdoinkin. Maku oli kun vähän kökön makuista valkosuklaata söisi. Ihan juotavaa tosin, mutta ei nyt maailman parhaimman makuista. (tosin minulla ei ole aikaisempaa kokemusta proteiini jauhe juomista) Kokeilin kevyt maitoon ensin, mutta siitä tuli ihan liian makeaa. Veteen sekoitettuna oli minusta parempaa. Nyt minullakin on juoksu juomavyö. Maksoikin vain 7,99e. Kehtaa kaverikin lähteä mun kanssa liikkeelle, kun ei ole omia virivirityksiä. hih,hih! ! ;)


2 kommenttia:

 1. Mäkään en oikein tykännyt tuosta mausta... Kun silloin viime kesänä ostin sen yhden. Siitä mitä nyt juon kun juon niin tykkään! ;) Kiva pantterilaukku! <3 Ja kyllä mä ainakin olen aina sun kanssa kehdannut juosta sun IHanien(!!) viritysten kanssa :DD Mutta kiva kun sait juomavyön, jos siitä on helpompi ottaa juostessa pullo ja juoda. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih,hih kyllä hymyilytti. :D On kyllä helpompi! ;)

   Täytyy seuraavaksi kokeilla sitä sinun ostamaa proteiinia, jospa minäkin tykkäisin enempi. Tosin tuo vanilja kestää mulla varmaan aika kauan!!

   Poista