tiistai 25. marraskuuta 2014

Naperon 2v synttärit

Pidettiin tänä vuonna synttärit vähän pienemmällä porukalla. Tosin tästä ihan lähisuvustakin porukkaa kertyi yli kaksikymmentä. Kivat synttärit olivatkin. Kivan rauhalliset, mutta kyllä sitä menoa ja meininkiä saatiin pienelläkin porukalla. Aiheena olivat muumit ja autot. Ne kun ovat pojalle tällä hetkellä niitä tärkeitä juttuja. Tein muumi täytekakun ja rekka-auto voileipäkakun. Täytekakussa oli mansikkaa ja vadelmaa. Muumi kuvan piirsin elintarviketussilla suoraan sokerimassalle. Siksi kuva vähän epäonnistui. Pienellä suunnittelulla olisi tullut varmasti parempi. Lisäksi leivoin mokkapaloja.

Kaupasta löytyi kivasti muumi ja auto aiheisia juttuja. Jopa karkkeja ja keksejä. Pitkin viikkoa oltiin askarreltu kaikkea muumiin liittyvää. Pojat olivat ahkerasti maalaus ja piirustus hommissa mukana.Muumihahmoja ja auto juttuja mm. wc-paperirullista, muumitalo maitotölkistä jne...

Napero sai kivoja lahjoja ja ihania kortteja. Mummolta ja ukilta sai kuorma-auton, (Poitsu sai mäkihyppääjän.) Iso ukki toi rahalahjan lisäksi hedelmiä, Kummitädiltä poika sai joulusukan ja Rekka-auton, jossa mukana pikku autoja, Minun siskoltani, joka on myös kummitäti sai duploja. Mieheni siskolta sai poliisimopon ja toivat myös toisen paketin, jossa duploja. Se oli heidän lastensa mummolta ja papaltaan. Ihana kun jaksavat muistaa meidänkin nappuloita. Kummisedältä eli minun veljeltäni sai makeen auton ja pelottavan käärmeen. Mummilta ja Vaarilta sai söpön pehmo apinan ja ison joulupukkipiparin. Meiltä Napero sai plaston poljettavan traktorin ja peräkärryn.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti