tiistai 18. marraskuuta 2014

Viikko Italiassa

Mieheni meni viikoksi Italiaan. Työmatka tai pikemminkin työpaikan koulutus matka. Saatiin kyllä tosi ihania ja kivoja tuliaisia. Paljon karkkia. Minä sain ihanan neulepuseron ja tuoksun. Olikin jo ikävä meillä kaikilla. En montaa kertaa haluisi olla erossa noin pitkää aikaa. Onneksi tämä on ollut nyt kerran vuodessa juttu. Jos silloinkaan.

Viikko hurahti onneksi nopeasti. Mikäs meillä oli kotona ollessa. Arki kulki omalla painollaan. Välillä turhankin nopeasti. Illalla jos jaksoin valvoa, niin ikävä tietenkin tuli. Poitsu loukkasi muutamaan otteeseen itsensä ja minä rikoin uunipadan kannen. Ekalla kerralla poika löi päänsä kunnolla. Kunnon kuhmu otsaan. Silloin kyllä kaipasi toisen aikuisen seuraa. Onneksi ei kuitenkaan käynyt pahemmin, eikä tarvinnut lähteä päivystykseen. Toisella kerralla Poitsu astui naulaan. Silloinkin kyllä kävi mielessä, että oispa kiva kun mieheni olisi kotona. Muuten kaikki sujui ihan normaalisti.Onneksi!

Kerran turvauduttiin anopin apuun. Haluttiin Poitsun kanssa mennä kaksistaan pojan jalkapallokouluun.

Poitsu ei kertaakaan myöntänyt ikävää, mutta isin tullessa kotiin sen huomasi heti. Napero kyllä kyseli isäänsä pariinkin otteeseen. Kummatkin roikkuivat kun takiaiset isässään kun hän tuli takaisin.

Ukki toi meille uuden lintulaudan. Nyt meillä on kaksi. Paljon lintuja ihailtavana.
2 kommenttia:

  1. Kivat tuliaiset sait! Ja kylläpä teidän viikolla sattuikin haavereita! Onneksi ei kuitenkaan pahempia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos. :) Kylläpäs sattuikin juurikin sille viikolle kaikkee. onneksi kuitenkin ei mitää pahempaa...

      Poista