tiistai 23. joulukuuta 2014

Kaikkea kivaa!

Poitsulla oli kerhon puurojuhla. Mentiin sinne koko perhe. Ihana esiintyjä meidän poika onkin. Ihana katsella oman poikansa esiintymistä. Ei mitään tietoa ujoudesta tai muusta arkuudesta. Sinne vaan esiintymään ilman huolen häivää. Ei ole ainakaan siinä äitiinsä tullut. :)

Näin joulun alla tulee nähtyä sukua ja ystäviäkin hieman useammin. Tai ainakin yritän. Päivä toisensa jälkeen sitä kyllä aina havahtuu siihen, että voisi tavata heitä useammin. PALJON useammin, mutta sitten pitää vaihtaa vaippa, erottaa riitelevät veljekset tai pelastaa pohjaan palava ruoka. Onneksi suku on aina suku, vaikka ei usein näkisikään. Entä ystävät? Taidan olla sitä mieltä, että ystävät kyllä odottaa ja jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin. Jos ei enää muisteta mihin jäätiin, niin kerrotaan vähän kaikkea. ;)

Käytiin pitkästä aikaa meidän ystävä pariskunnalla kylässä. Heitäkin tulee nähtyä IHAN liian harvoin. Oli kyllä mukava nähdä, vaikka meidän Naperon kanssa kyläily ei ole aina ihan luksusta. Varsinkin jos talosta löytyy yläkerta ja ne ihanat rappuset!

Sain myös aikaiseksi käytyä kummitädilläni. Ollaan viimeksi nähty kesällä. Onneksi lapset käyttäytyivät siellä mallikkaasti. Sain olla ylpeä! Jopa lähtivät kotiin ilman suurempia tappeluita. Jesh! Kummitäti tarjosi meille itse tehtyjä torttuja, kuivakkua ja pasteijoita, nam!

Ystäväni piipahti meillä pikaseen. Vähän tuli yllättäen kyläily, enkä ollut varannut mitään hyvää. Onneksi näin joulun alla kaapista löytyy aina jotain kuitenkin. Ihana oli nähdä pitkästä aikaa sillee kunnolla. Vaikka aikahan tuo nytkin oli aika lyhyt! ;)
2 kommenttia:

  1. Niin totta! ystävät on ja pysyvät. Ja suku myös <3 Minulla aina ajatuksissa mukana ja aina kun ikävä iskee niin ainakin voi kirjoitella!! <3 Oli niin ihanaa nähdä yllättäen. Juoda kahvia ja rupatella. Olet kyllä mahtava ystävä <3 Ja totta tuokin: Sukua pitäisi nähdä useammin. Mä olin lasten kanssa sunnuntaina mun mummulla ja vaarilla ja kyllä pitäisi käydä enemmän! Oikein ihanaa joulua sulle ja koko perheelle <3

    VastaaPoista
  2. oikein ihanaa ja rauhallista joulua! Tai no ainakin kivaa ja ihanaa joulua! ;)

    VastaaPoista