maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kaikkea puuhailua lasten kanssa.

Olin helmikuussa lasten kanssa Fröbelinpalikat konsertissa. Myös poikien serkut olivat siellä isänsä kanssa. Kiva tapahtuma! Onneksi tilaa oli juosta, tanssia ja temmeltää. Eihän meidän pojat paikoillaan kauaa jaksa olla.

Kävin poikien kanssa myös kivassa sirkustemppu tapahtumassa. Siellä oli vaikka minkälaista sirkusjuttua. Lapset tykkäsi! Syötiin siellä myös lounasta.

Eräänä harmaana päivänä, kun omatekemä ruoka ei oikein tuntunut maistuvan. Sain idean lähteä lounaaksi ravintolaan. Menin poikien kanssa Rossoon syömään. Olin oikein yllättynyt siitä, kuinka hyvin pojat käyttäytyivät. Ravintolan leikkipaikka oli tietenkin pelastus. Minäkin sain syödä ruokani lämpimänä ja juoda päälle kahvit, ihan rauhassa. LUKSUSTA! Täytyy vielä oikein kehuakkin Rosson henkilökuntaa. Sain ihan super hyvää palvelua.

Maaliskuun 2 päivä päätin viedä meidän pikku peikot parturiin. Kyllä nyt on siistit tukat ja meidän pikkuinenkin näyttää ihan "isolta pojalta". Parturissa sujui tosi hyvin, vaikka Napero vakuutti, ettei anna leikata tukkaansa. Parturissa huomasi Salama auton ja mieli muuttui oistis. Siinä samalla, kun ajeli autolla ja katsoi Salama piirettyä, niin täti sai hiukset leikettua. Tuonne mennään seuraavallakin kerralla!!! :) Palkkioksi mentiin jäätelölle, leikkipaikan karuselliin ja eläinkauppaan eläimiä ihastelemaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti