lauantai 7. maaliskuuta 2015

Lumi puuhailuja ja kirppiksellä

Oikein ihanaa marraskuuta kaikille!! 
Alku vuosi meni aika nopeasti. Hyvä kun itse pysyin mukana menossa. Eteisen remontti on jämähtänyt. Karmea kaaos täällä, kun kaikki eteisen tavarat on hujan hajan asuntoa. Toivottavasti saadaan paikat kuntoon, ennen kun on Poitsun synttärit. Toisinaan on aika rankkaa, mutta nautin kun saan olla lasten kanssa nyt kotona. Blogi päivityksetkin on jäänyt tosi vähiin. Tosin jo senkin takia, kun nettiselain temppuili. Nyt on uusi nettiselain ja kaikki toimii hyvin! Pääsen taas kunnolla blogiini päivtyksiä tekemään. :)

Helmikuussa tuli paljon tehtyä lumipuuhia. Meidän 2v poikakin hiihti ekaa kertaa. Tykkäsi kovasti, eikä suuttunut vaikka kaatuilikin. (Toisin kun esikoiseni 2-3 vuotiaana) Myös meidän 5v on oppinut loistavasti hiihtämään. Tykkää nykyään hiihtää. Oltiin koko perhe laskiaistapahtumassakin. Isä ja Poitsu olivat enempi pulkkamäessä, mutta minä ja Napero viihdyttiin enempi leikkipuistossa ja kahviossa. :)

Olen käynyt aina välillä kirppareilla. Tosin sekin hankalaa nykyään, kun Napero ei suotu kärryyn. Mikä tarkoittaa, etten ehdi oikein mitään katsella. Napero kun viilettää omia menojaan ja äiti perässä. Joskus kuitenkin käy tuuri ja niin kävi tällä viimeiselläkin kerralla. Löysin kivan laukun ja piiretyn pojille. Kummatkin maksoivat n.3e

1 kommentti: