maanantai 19. marraskuuta 2012

Neuvolassa rv 39+4Paino on nyt yht.70,9kg eli ekasta neuvolasta paino noussut järkyttävät reilu 18kg. Oikean jalan turvotus varmasti osa syyllinen tämän viikon painon nousuun joka on +950g/viikko. Pissa oli ok. Verenpaineet 126/87, Paineita pitää nyt kotona seurata joka päivä! Jos nousee 150/100 niin sitten sairaalaan heti paikalla. Kohdunpohjankorkeus 33cm vauva oli RT ja sykkeet +130. Terveydenhoitaja huolestui toispuoleisesta turvotuksestani niin paljon, että haluasi soittaa sairaalaan ja kysyä pitääkö minun mennä sinne jatko tutkimuksiin. Sairaalasta eivät huolestuneet vaan käskivät seurata vointia. Jos pahenee niin sitten sairaalaan. Neuvolatäti pelkäsi, ettei vaan ole mitään veritulppaa tai tukosta yms… Oikea käsi ja jalka kun ovat huomattavasti suuremmat kun vasemman puoleiset, vaikka nekin kovin turvoksissa. Lisäksi ovat kovin kipeät. Vauvan pää liikkui vieläkin vähän. Voi ei!!!! Eipä taideta saada vauvaa tälläkään viikolla. Eipä tässä muuten mikään kiire olisikaan. Täytyy myöntää, että alkaa vähän pelottamaan. Mitä kaikkea ikävää minulle kerkeekään taas kehittymään, kun vauva ei vaan tahdo syntyä. Syntyisit pian kulta pieni, ettei äiti taas sairastu.Seuraava neuvola onkin sitten viikonpäästä maanantaina rv 40+4 Toivottiin molemmat minä ja neuvolatäti, ettei silloin enään nähtäis.

3 kommenttia:

 1. No höh. Harmittavaa tuo turvotus. Toivon että vauva syntyisi pian niin olosi helpottuisi!! <3
  Onko kuva sinun masustasi? :)

  VastaaPoista
 2. sade, saisi kyllä syntyä jo!!! Massu kuva ei ole minun masustani. Löysin sen tuolta netin ihmeellisestä maailmasta. ;)

  VastaaPoista
 3. ei kivoja tämmösset jutut :( ja toi kipu on kauhee.. toivottavasti jo pian pääset eroon niistä ja saat ihanan nyytin käsiisi <3

  VastaaPoista