torstai 29. marraskuuta 2012

Nyt supistaa!

Tällä kertaa kaikki meni niin normaalisti, kun vaan voi! Olen siitä niin iloinen. Sattuihan tämäkin niin todella paljon. Varsinkin nivus särky oli sanoinkuvaamatonta!

Tiistai illalla seiskan tietämillä alkoi ekaa kertaa supistelemaan. Sillee aika nätisti ja silloin tällöin. Myöhemmin joskun puol 11 sitten tihenivät ja kipeytyivät.
Mieheni äiti tuli joskus yhdentoista jälkeen meille. Me oltiin sairaalassa n.puol 12. Vauva sitten syntyi 2:45 eli syntymäpäivä on tosiaan aika helppo muistaa 211112. Ponnistus vaihe kesti vain 7min. Eli aika nopeesti verrattuna Poitsuun, jota sainkin ponnistaa tunnin. Vauva sai 1min ikäisenä 8 pistettä ja 5min ikäisenä täydet 10. Kaikkein ihaninta olikin, kun sain vauvan heti rinnalleni. Se oli jotain niin ihanaa! Tällä kertaa isikin pääsi kylvettämään vauvan synnytyssalissa. Napanuoraa ei sentään suostunut leikkamaan. Ainoat ongelmat olivat tosiaankin nää mun nivuset, jotka särki synnyttäessä kun spinaali puudutus lakkasi. En tajuu miksi mulla ei ne puudutukset kestä! Se särky oli jotain ihan hirveetä. Ilokaasu on onneksi olemassa. Nivuset on vieläkin vähän kipeät. Toivottavasti paranevat pian. Olihan meillä toinekin pikku  "ongelma"  kun soitin sairaalaan, että kohta tultais. Ne ilmoittikin, että on sulku päällä. Ketään synnyttäjiä ei oteta. Olin järkyttynyt! Lopulta nainen puhelimessa lupasi ottaa meidät kuitenkin. Kunhan en vaan heti tulisi. Puol tuntia pystyin odottamaan ja sitten oli pakko lähtee. Lapsivedetkin oli alkanut tihkua ja tuska oli jo aika kamalaa.Heti ei päästy synnytyssaliin, koska vielä puhdistivat sitä. Ensin pääsin sydänkäyrille. Tuskaa! Onneksi pian kuitenkin päästiin saliin ja sain ilokaasua helpotukseen. Nyt ollaan sitten oltu kolmisteen vaan kotona. Mieheni meni töihin. Ihan hyvin ollaan pärjätty. Vaikka minulle tuli karmea flunssa. Nytkin pääkipu on jotain ihan kamalaa. Pakko mennä hakemaan lääkettä ja sitten leivotaan suklaakeksejä. Eilen leivottiinkin sämpylöitä. Vauva, minä ja isoveli ollaan saatu paljon ihania lahjoa. Tässä kuvina vain osa lahjoista. Suuri kiitos kaikille ihanille ihanista lahjoista. Terveisin maailman onnellisin kahden prinssin äiti.

isovelilahjat kummitädiltä


isovelilahja mummilta ja vaarilta

hemmottelua äidille ja vauvalle.

Vauvan pehmoleluja.

2 kommenttia:

  1. SULKU!? se ei sais olla niin! onneks päästivät sut kuitenkin ja kaikki meni hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Carovarium: Enpä ollut minä koskaan kuullutkaan, ettei välttämättä pääsekkään lähimpään sairaalaan synnyttämään. Onneksi kuitenkin ottivat minut. Sattui olemaan erittäin ruuhkainen yö. Onneksi meidän pikku ukko syntyi sitten vasta seuraavan vuorokauden puolella ni oli jo vähän tilaakin. :)

    VastaaPoista