maanantai 29. huhtikuuta 2013

"Aarrelaatikko"

Muistin yksi ilta, että minullahan oli ennen Naperon odotusta yhdet tosi ihanaiset lempi farkut. Löysin kun löysinkin varastosta laatikon, jossa paljon pieneksi jääneitä farkkuja/paitoja. Pakkohan niitä lempi farkkuja oli heti koettaa, vaikka tiesin ettei ne voi mitenkään mahtua. Yllätys olikin suuri, kun mahduin niihin. Oli kyllä vielä senverran kireät, etten ihan heti niitä jalkaani pidemmäksi aikaa laita. Ehkäpä sitten kesällä.

Paino junnaa paikoillaan. Taitaa olla vähän nousussa...Mahasta silti sentti taas kadonnut. Outoa, hih! No ei ihmekkään, ettei paino laske, kun en lenkille saa aikaiseksi mentyä ja Naperokin roikkuu sylissä/ tissillä koko ajan. Eli jää ilta jumpat ja kaikki tekemättä. Karkki ja pulla kyllä maistuu ja ehtii jollain ihmeellä syömäänkin. Taitaa meidän Napero olla vähän kipeenä. Ensin meinasin, että jokin ruoka? rokotukset?? mutta kyllä hänellä taitaa olla mahatauti. Voi pientä! Onneksi on vaipat!Toivottavasti me muut säästytään. Mikäli mahatautia on?

Lakkasin lyhyet lohkeilleet kynteni uusilla ihanilla lakoilla. Harmittaa kun kynnet ei enää kasva. Onneksi lakka hieman piristää tylsiä kynsiäni. Harmittaa miltein kesänkin tulo, (no ei sentään!) koska se tietää noiden ihanien beigen väristen saappaiden laittamista talviteloille. Ne on olleet hyvät jalassa ja jotenkin vaan tosi ihanat! Tilasin yhdet mustat "paksupohja lenkkarit". Ne eivät kuitenkaan vedä vertoja saappaille. Pitkä musta talvipalttookin sai väistyä ruskean lyhyen kevyt toppatakin tieltä. Kevät takkikin oli parikertaa päällä, mutta miltein aina varjossa palelti niin paljon, että laitoin suosiolla vähän paksumpaa.

Uutta lakkaa!

Minuun "aarteitani" =)

Lempi pökät + uudet kengät.

Viimeinen "tatuointi"

Ruskea talvitakki ja lempi saappaani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti