maanantai 8. huhtikuuta 2013

Tatuoitu

Tykkään kukista tosi paljon, mutten ole kovin hyvä niitä hoitamaan. Varsinkin lasten myötä kukat on jäänyt ihan paitsiolle. Suurin syy on unohtaminen tai sitten vastaavasti kastelen ihan liikaa. Yksi lempi kasveistani on Viirivehka. Se osaa kertoa koska haluaa vettä. Ei siis pahastu kovinkaan paljon, kun lehdet lurpahtaa. Nyt ostin siihen ruukun, johon laitetaan säiliöön vettä. Johan alkoi kukkimaan. Ihanaa mun viherkasvi kukkii!

Löysin vanhat leikkitatuointini. Ostin niitä viime vuoden työpaikan rokki bileitä varten. Poitsulle piti tietenkin laittaa monen monta erinlaista. Kunnon rokkari poika. Siitä sain sitten idean. Kihla-ja hääsormukset kun ei minulle vieläkään mahdu. (harmitttaa!!!) Laitoinpas sitten nimettömään yhden tatuoinneista. Kivaa kevät kikkailua! Eiköhän kesällä mahdu ihan oikeatkin sormukset sormiin, toivon! Samalla lisäsin nimettömän kynteen kukkatarran.

Paino on pudonnut vaivaisen kilon, mutta mahasta on lähtenyt 3cm. Vähän kun viitsisin enempi satsata kuntoiluun/napostelun lopettamiseen, niin pääsisin nopeammin tuloksiin. Tämä pienikin muutos kyllä piristää ja toivon mukaan kannustaa enempi liikkumaan. Nappasin pikaisen kuvan kun olen ulos menossa. Ihanaa on kulkea taas farkuissa. IHANISSA farkuissa!

2 kommenttia:

  1. sade, helpottaa mun "sormus tuskaa" hih! (kuluu vaan niin nopeasti, että saa laittaa joka aamu uuden. )

    VastaaPoista