keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Naperon 8kk neuvola

Tavallisesta poiketen mentiin ihan vieraaseen neuvolaan. Meidän oma oli kesälomalla. Olipas outoa mennä ihan vieraaseen paikkaan. Tosin tämä neuvola olisi kyllä lähempänä kotiamme. Palvelu neuvolassa oli kyllä tavattoman hidasta. Jouduimme odottamaan aika kauan. Ensin odoteltiin hoitajalle, joka oli reippaasti yli 15min myöhässä. (Sitten odoteltiin lääkäriä. Meillä olisi ollut lääkäri aika tasan yksitoista, mutta päästiin vasta puol kahdentoista jälkeen. Odottaminen on ärsyttävää. Kaiken kukkuraksi pitää kuunnella neljä vuotiaan pitkästymistä ja 8kk väsy kiukuttelua. Onneksi odotushuoneessa oli muutamia leluja ja kirjoja. Saatiin aluksi ainakin vähän aikaa kulumaan.

Lääkärin käsialasta en juurikaan saa selvyyttä, mutta sen mitä pystyn tulkitsemaan...

"Virkeä, kiinnostunut ympäristöstä, konttaa, nousee pystyyn. Yöuni katkonainen. Syö kaikkea ikäisensä mukaista. Sydän ja keuhkot, aukile ok. (Sitten on tekstiä, josta en saa selväää? )Iholla muutama pieni kuiva läntti."

Pituutta pojalla on 70,8cm ja painoa 8,6g ja pipo 46,5cm. Hyvin siis kasvanut pituutta. Paino tälläkertaa hieman käyrällä laskee. Johtunee hyvinkin todennäiköisesti siitä, kun on lähtenyt kunnolla liikkumaan. Poikahan siis on ikiliikkuja, hih! :)

Lääkäri kirjoitti repseptin. Sillä saadaan ihorasvaa apteekista vähän halvemmalla. Sanoi, että voidaan toki käyttää rasvoja joita tähänkin asti. Reseptin voi käyttää halutessa. Ois ainakin isompi ja kätevä pumppupullo. Pojalla siis kuiva iho. Varsinkin mahasta. Atooppisen tyyppinen, muttei kuitenkaan atooppista. Tarvitsee päivittäistä rasvausta. Talvella useamminkin.


2 kommenttia:

  1. Ihania neuvolakuulumisia. Kiva kun saitte voiteeseen reseptin.

    VastaaPoista
  2. sade, hyvä olla repepti valmiina. Talvella varmastikkin tulee tarpeeseen.Silloin iho on aina kuivempi, kun kesällä.

    VastaaPoista