keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kymppi rikki!!!

Jee! Vihdoinkin juoksin sen maagisen 10km matkan. Tällä kertaa halusin varmistaa, että varmasti kymmenen kilometriä tulee täyteen ja juoksin 10,2km. Hieno tunne! Mukava huomata, että jaksaa. En hölkännyt kuitenkaan kovin lujaa, vaan menin aika hissun kissun. Hiki tuli, mutta kotiin asti jaksoin. Sen jälkeen en olekkaan juossut kun n.3-6km matkoja. Naistenkymppi tapahtuma lähestyy enkä halua rasittaa itseäni liikaa. Pelottaa, että juoksian polvi alkaa temppuilemaan. Parempi nyt ottaa iisisti ja kohottaa kuntoa lyhyemmillä matkoilla. Hölkkäni on kuitenkin vielä aika hidasta tai jos menen lujempaa on sykkeet aina 160 tietämillä ja niillä sykkeillähän ei kauaa jaksa. En ainakaan minä. Eli siinä onkin jo kerrakseen haastetta. Mitään tavoite keskinopeutta minulla ei ole, mutta jos ajat vähän paranisivat ja sykkeet pysyisivät 140-150 tietämillä, niin oisin kovin tyytyväinen.

 • 5.5 maanantaina  10.2km  1h15min  keskinopeus 8,1km/h
 • 7.5 keskiviikkona 4,4km   29min       keskinopeus 8,8km/h
 • 9.5 perjantaina     5,4km    33min      keskinopeus 9,7km/h
 • 12.5 maanantaina  3km     19min       keskinopeus 9,2km/h

7.5 keskiviikon lenkki

2 kommenttia:

 1. Hienosti sujuu treenisi! Harmittaa kun en päässyt eilen juoksemaan, enkä näillä näkymin tänäänkään. Kun pitää aina sovitella juoksemaan lähtemiset perheen menojen mukaan. Toivottavasti minäkin pääsisin pian, on jäänyt viime aikoina todella vähälle.. Sinähän ylität kuin maalinauhan viimeisessä kuvassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! Kyllä sinäkin vielä pääset. Näin perheen äitinä omat harrastukset on meilläkin yleensä viimeisenä listalla. Maaliin saavun tosiaankin kuvassa, hih,hih! Se on mun kännykässä kiinni olevien kuulokkeiden piuha, joka tuppaa tulemaan eteen, kun kännykällä kuvaa. :)

   Poista