maanantai 26. toukokuuta 2014

Naisten kymppi

Ekaan kertaa osallistuin tälläiseen suureen tapahtumaan. Oli kyllä ihan mahtava kokemus! Tosi kiva kun sain jakaa sen hyvän ystävän kanssa. Ensin kierreltiin tapahtuma paikalla ja kuunneltiin Irinan hyvää musaa! Osallistuttiin myös verryttely jumppiin, joista toinen alkoi olemaan jo vähän liikaa. Huh! Oli kuuma ja jano jo ennen juoksemaan lähtöä. NRJ:n söpö pantteri pelästytti ennen lähtö koskemalla karvaisella tassullaan olkapäätäni. Huii!

 Kyllä hyvä seura ja fiilis saa aikaan sen, että jaksaa vaikka kuumuus painaa maata kohden ja sykkeet aika korkealla loppua kohden. Hölkäten mentiin. Koko matkan pystyin puhumaan ihan sujuvasti. Ylämäessä tietenkin vähän hengästytti. Niitä oli enempi kuin yksi. Omaa juotavaa ei ollut ja reitin varrella olevia juoma pisteitä oikein odotti. Alkoi olemaan tosissaan jano, vaikka kotona juostessa en ole koskaan varautunut juomalla. Nyt sää oli erittäin polttavan kuuma. Se näkyi reitin varrella olevissa juomapisteissä inhottavana ruuhkana ja sekasortona. Osa ihmisistä hyytyi ja haavereita sattui, onneksi ensiapua oli lähellä. Loppua kohden enempi ja enempi ihmisistä alkoi kävelemään ja muodostivat suuren kävelijöiden muurin. Se oli aika rankkaa hölkkää "paikoillaan" ja etsiä sopivaa rakoa mistä pääsee ohitse. Kukaan ei tuntunut muistavan sitä että hitaat oikealle, että vasemmalta pääsee ohitse. Maaliin päästessä oli ihan voittaja fiilis! Mä tein sen! Tavoitteena oli hölkkää koko matka ja näin tein. (paitsi tietty kahden juomapisteen ruukissa pakko pysähdykset) Aikaa meni n. 1h24min.

Maalin jälkeen saatiin tuotekassit ja mentiin kukkulalle syömään salaattia ja muita kassin eväitä. Kaikkea kivaa saatiinkin kassiin. Sitten käytiin vähän shoppailemassa ja haettiin kahvia. ostin kivan juomapullon ja makeet juoksu caprit. Ilmaisen frispeen sain ja annoin Poitsulle. Napero sai rusina askin.
2 kommenttia:

  1. Jes! Me tehtiin se! Oli ihana, ikimuistoinen päivä. Oli ihanaa jakaa se sun kanssa <3

    VastaaPoista