torstai 1. toukokuuta 2014

Vappu ostoksia

Poitsu sai synttäri lahjaksi kaksi vappu palloa. Turtlesin ja lentsikka aiheiset. Ne unohtui kuvata kokonaan. Silti ostin myös itse pojalle vappupallon, kun käytiin poikien kanssa kiertelemässä kauppoja. Poitsu valitsi itselleen sukellusveneen. Napero ihastui salama auto palloon. Ostettiin myös hauskoja vappupillejä ja erikoisia pomppu ilmapalloja. Minä sorruin ostamaan itselleni uudet aurinkolasit 5e ja pikku kukkaron, joka maksoi muistaakseni n. 3e. Lisäksi ostin itselleni tohon pihalle mustat "puutarhakengät" ja orvokkeja. Ilmat ovat olleet kauniita ja olen nyt viihtynyt lyhyissä mekoissa kera legginsien. Ihanaa kun on lämmin kevät!Käytiin poikien kanssa myös kahvilla kahvilassa. Kiva päivä poikien kanssa.2 kommenttia:

  1. Hyvää vappua! Nyt onkin taas viileepää. ihanista kevätkeleistä ollaan saatu nauttia! Pikkukukkaro pitäisi munkin ostaa. Sellanen mihin sopisi kortteja ja vähän rahaakin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää vappua! Tuon uusi kukkaro on ollut heti käytössä. Niin kätevä laittaa kolikoita ja seteleitäkin sinne, kun menee erinlaisiin tapahtumiin missä kortti ei käy ja käteistä tarvii. Sieltä on helpompi ne löytää kun mun isosta jätti lompakosta, joka on aina täynnä kuitteja ja vaikka mitä! Taidan ottaa sen myös kympille mukaan. ;)

      Poista