tiistai 29. huhtikuuta 2014

5-vuotta

Meidän pieni suuri mies vuosia täytti ja niitä Turtles teemalla juhlittiin. Ihanat oli kemut! Ihania vieraita ja kivoja oli lahjatkin. Onneksi suurin osa pääsi juhlimaan. Vaikka alkuperäinen juhlapäivä muuttuikin, sen katalan oksennustaudin takia. Paljon tuli Turtles juttuja, muttei mitään samanlaista. Aika tuuri! Meiltä poika sai jo oikeana synttäripäivänä Leo turtlesin, joka ajaa mönkkärin tapasella vekottimella, Turtles t-paidan ja rullalaudan. Mummo ja ukki toi myös lahjan lähellä oikeaa päivää. Halusivat tulla poikaa katsomaan, vaikka oksennustautia oli juurikin ollut. (Poitsu oksensi vain kerran yössä ja kahtena yönä. Päivällä ihan terveen oloinen.) Heiltä Poitsu sai ihka oikean jalkapallon ja Turtles puvun, joka sujahtikin heti päälle. Poitsu myös virpoi samalla mummolle ja sai virpoja lahjaksi Turtles Donadellon, jossa jotain mönjää mukana.

Synttäri juhlissa lahjoiksi tuli ainakin seuraavia. Turtles prätkä, Roskis tyyppejä, mini golf rata mailoineen,Turtles eväs rasia, Turtles juoma pullo, Pikku lego auto, Turtles paita ja Turtles kimble peli, lennokki, lahjakortti lindex:iin, Donadellon keppi ja muita aseita. Jonkun verran suklaa munia ja karkkia. Poika availi lahjoja semmoiseen tahtiin, ettei tää äiti kaikkea ehtinyt nähdäkkään. Pitäisi tässä joku päivä vähän haastetella poikaa mitäs saikaan ja keneltä.

Perheen mies läksi juuri sopivasti työpaikan risteilylle, joten jouduin pärjäämään synttäri järjestely jutuissa ihan yksin. Onneksi anoppi ja appi tarjosivat apuaan ja lapset menivät heidän hellään huomaansa siksi aikaa kun minä sain leivottua turtles juttuja ja vähän siivottua. Lisäksi miehen sisko teki ihania munkkejä synttäreille. Minä tein Turtles Leo vadelma-daim täytteellä täytekakun, Turtles Rafaello aiheisen kinkku voileipäkakun, pikku pitsoja ja Muffineita. Lisäksi tarjolla lihapullia, nakkeja, coctail piirakoita, erinlaisia keksejä, karkkeja, sipsiä, popgornia yms.


2 kommenttia:

  1. Olitkin kaikkea herkkuja väsännyt. kiitos juhlista

    VastaaPoista
  2. Herkkuja on niin mukava tehdäkkin. :) kiitos myös teille kun pääsitte tulemaan! <3

    VastaaPoista