torstai 10. huhtikuuta 2014

Playa del Ingles päivä 7 ja 8


1.4.2014 tiistai

Viimeinen kokonainen lomapäivä. Hieman on haikea fiilis. Täällä kanarialla oli ihanaa. Ihana aurinko. Mikä kaikkein ihaninta niin kokoajan perheen kesken vietetään aikaa. Sitä olen kaivannut! Ei juuri rasita kotityöt ja muut arki kiireet. Samalla myös lapsille ja meille aikuisille on paljon ihanaa seuraa Kälyn perheestä. Josta suomessa saa nauttia vain kerran viikossa, jos sitäkään. Samalla myös palottaa tuleva lento. Kuinka taas jaksan sen tuskaisen kiukkuilun ja kuumuuden.

Lähdetän koko poppoolla läheiseen kauppakeskukseen. Tehdään ostoksia. Minä ostan 2kpl Escadan hajuvettä maksoi 57e. Käydään myös kahvilla. Syödään vähän suolasta. Ja jälkkäriksi jäätelöä. Hotellille päiväunille Kälyn poppoo. Meillä lapset katsoo piirettyjä ja leikkii. Napero nukkui päiväunensa siellä ostosreissulla vaunuissa. Me aikuiset pakkaillaan tavaroita takaisin matkalaukkuihin. Poitsu ja isi menevät yhdessä ruokakauppaa ostamaan vähän iltapala-ja aamupala juttuja. Illalla mennään koko poppoo takseille Toro nimiseen ravintolaan. Siellä on vähän musiikkia ja tanssia. Kova meno! Napero nukahtaa kovasta melusta huolimatta rattaisiinsa.


2.4.2014 keskiviikko

Viimeistä viedään! Nautiskellaan vikasta aamusta rauhassa. Leikitään ja oleillaan hotellilla. Pakkailen viimeisiä tavaroita. Yritän vielä epätoivoisesti etsiä kadonnutta korvistani. Harmittaa! Korvista ei vaan löydy. Se oli tärkeä. Mieheltä lahjaksi saatu. Sinne jäi kanarian lämpöön. Aurinkomatkojen bussi noutaa meidät hotellilta klo.12.30. Lentokentällä joudutaan odottamaan. Tuskaa! Virkailija on ihan p:stä!!! Laittaa meille myös ihan oudot paikat. Meidän perhe on hajotettu kokonaan. Poitsu 4v joutuu istumaan ilman äitiä ja isää. Lopulta ei jää aikaa shoppailla mitään. TYHMÄÄ! Mieheni onneksi hakee pikaiseti hamppari ateriat. On kova nälkä! Lopulta koneessa mennään istumaan niin, että meidän perhe on yhdessä. Käly joutui menemään perheensä taakse istumaan. Onneksi heillä lapset nukkuu pitkään. Meillä Poitsu ei nuku. Napero nukkuu vähän aikaa. Naperokin jo viihtyy koneessa, eikä kiukuttele. Suomessa ollaan yöllä n.22.10. Lopulta kotona mennään nukkumaan n.02.00 aikaan.2 kommenttia:

  1. ihana koru kaulassasi!Ihme touhua, että pieni lapsi erotetaan istumaan muualle kuin vanhemmat! Huoh. Mutta onneksi reissu oli kiva!ja kiva oli saada teidät takaisin tänne :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Koru on minustakin aika hauska! :) Todellakin ihme touhua, kun perhe,jossa pieniä lapsia hajotetaan istumaan erikseen. Onneksi olivat sentään laittaneet saman seurueen tyypit vierekkäin. Paitsi minun mies istui ihan yksin omalla rivillään. (ventovieraiden vieressä) Tosin ei se 4.vuotiasta lohduta, että istuu serkkunsa ja serkun isänsä kanssa. Vaikka Poitsu aika reipas onkin, niin kaipaa silti omaa äitiä tai isää reilun kuuden tunnin lennolla. onneksi pääsi äidin viereen jo heti aluksi. Reissu oli kyllä kiva. tahtoo uudestaan!!!

      Poista