keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Turtles pipo

Poitsu toivoi Turtles Leonardo pipoa. Tämä äippä kaivoi virkkuukoukun ja vanhan lankakerän esiin. Ei muuten ollut helppoa. Miksi aina kaikki puikot, koukut ja langatkin on kadoksissa. Lopulta löysin ja pipo valmistui yhdessä illassa. Tosin päätteleminen jäi vielä seuraavaan päivään. Sen verran kauheaa hommaa se on. Pipossa ei olisi ollut juurikaan lankojen päättelemistä, jos olisi ollut vihreää ja sinistä lankaa omissa kerissään. Minulla oli vain tuo kirjava lankakerä, josta erottelin vihreät ja siniset. Aikamoinen homma, mutta tulipahan tehtyä. Naperokin oli apuna ja hävitti lankoja pitkin asuntoa.Pitkästä aikaa ihan kiva projekti.

2 kommenttia:

  1. Kiva! Sulta syntyy niin kivoja virkkaus/neulomisjuttuja että pitäisi tarttua lankoihin useammin :)) Toki aika ei riitä kaikkeen, kiva kun nyt sait tehtyä pitkästä aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! Pitäis kyllä tarttua useammin puikkoihin/koukkuunkin. Aika ei vaan tahdo riittää. Ja kun aikaa ois, niin en vaan jaksa enää illalla/yöllä mitään. Nyt kun Poitsu on kipeenä, niin minäkin osaan rauhoittua paikoilleni. Ei tarvi kokoajan häärää kotijuttuja tai olla menossa mihinkään.

      Poista