keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Playa del Ingles päivä 6

31.3.2014 maanantai

Pilvistä heti aamusta, mutta onneksi sää selkenee ja tulee lämmintä. Minäkin hieman kärähdän, vaikka yritän muistaa laittaa aurinkorasvaa. Mennään koko poppoo taksilla rannalla. Oltiin katsottu ilmaisen rantabussin aikataulu vähän väärin, eikä haluttu enää tuntia odottaa. Onneksi taksi ei ole hinnalla pilattu, kun maksoi n.3e. Rannalla kaikki muut "uivat", paitsi minä. Minä en ollut varautunut bikineihin, koska aamu näytti niin viileältä. Harmillista. Rannalla meinaan oli kuuma! Uimisen ja hiekkaleikkien jälkeen mennään syömään. Minä syön kanaleivän. Ostan rantakojusta semmoisen pantteri kuvioisen pantahuivin 2,5e.Se olikin kätevä! Kälyn poppoo menee takaisin hotelliin päikkäreille. Me jäädään merenrannan tuntumaan kiertelemään. Napero nukkuu vaunuissa, niin kulutetaan aikaa myös myyntikojuilla. Löydän ihanan pantterimekon. Tämä ruskean sävyinen mekko maksoi 9.95e.
Napero kun herää, niin lähdetään taksin hotelliin taksilla ja mennään uimaan uima-altaille. Tällä kertaa minullakin bikinit. Naperokin vihdoinkin uskaltautuu kokonaan uima-altaaseen. Tämä uima reissu oli paras! Koko perheemme sai olla uima altaissa. Eikä kenenkään tarvinnut vahtia pikkuista, joka ei halua veteen. Poitsu osaakin tosi hyvin sukeltaa. Uimalasit päässä menikin kuin vanha tekiä. Tosi hienoa huomata, että aikuisten altaassa pärjää jo ilman kellukkeita/aikuista. Tietenkin olin siinä ihan lähellä. Mutta sain kokoajan itsekkin uida.
Illemmalla mennään kahden perheen kera Italialaiseen ravintolaan. Syön kanaa, nam!Poitsun lasazne on pettymys, koska on aitoa italialaista eli tehty taikinaan ja siinä oli herkkusieniä. Ei siis meidän pojan mieleen. Muiden ruuat oivat hyviä! Paikka oli vaan turhan intiimi ja tyylikäs näin pienten lasten perheille. Itse toki pyysivät meidät sisään. Hienosti lapset käyttäytyivät. Napero tosin väsähti heti ruuan jälkeen. Ja menin rattailla ulos. Nukahtikin miltein heti. Isit ja lapset menivät vielä hotellin leikkipaikkaan. Minä vien nukkuvan Naperon hotelli huoneeseen nukkumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti